Nieuwjaarsconcert Westfries Mannenkoor
Nederlands Hervormde Kerk Uitgeest, 4 januari 2004

Op zondag 4 januari 2004 geeft het Westfries Mannenkoor o.l.v. André Kaart een feestelijk Nieuwjaarsconcert in de Ned.Hervormde Kerk te Uitgeest, aanvang 14.30 uur.

Het Westfries Mannenkoor mag zich door jarenlange bühne-ervaring, veelzijdig repertoire, dynamische koorzang en goed stemmenmateriaal verheugen in een een niet geringe bekendheid.

Het Mannenkoor treedt in Uitgeest in een deel van haar programma op met het vrouwenensemble "Westfrisia", een vijftiental geschoolde vrouwenstemmen die tegenover het 60-man grote mannenkoor voor een prachtig evenwicht en dito klankbalans zorgen. Solistische medewerking verlenen o.a. de tenor Arjan Wiering, de Akersloter sopraan Ivera Musch en de bariton Hans van Niekerk.

U kunt o.a. genieten van byzantijns-russische liederen w.o. het indrukwekkende Otsche Nasj van Antony Arensky, delen uit het kerstoratorium "L'enfance du Christ" van Hector Berlioz en uit het kerstoratorium van Saint-Saens. Verder, prachtige mannenkoren van Franz Schubert, operakoren van Bellini (uit Norma en I Puritani), Verdi( uit Attila, Nabucco, La Traviata en Jeanne d 'Arc, terwijl lvera Musch u o.a. zal vergasten op een aria uit "Madama Butterfly" van Puccini. Koren en solisten worden aan de vleugel begeleid door Rinus Groot.

Entree € 10,- per persoon, Kerk open 13.45 uur.

Toegangsbewijzen aan de kerk of bij:

Veldts Toko, Akerhof, Akersloot
Boekhandel Schuyt, Middelweg 139, Uitgeest