Archief

2019

 

zondag, 31 maart

14:00 uur Gezamenlijk optreden met Allure in de Bonifatiuskerk van Spanbroek.

2018

 

zondag, 30 december

15:30 uur Concert in de Triangel in Venhuizen. Kaartverkoop via info@triangel-venhuizen.nl.
Het grootse Westfries Mannenkoor concerteert op 30 december in de Triangel in Venhuizen. Bij dit eindejaar concert zal een gevarieerd programma ten gehore gebracht worden met mannenkoormuziek van onder meer Jean Sibelius, Franz Schubert, Edward Elgar. Daarnaast kan er nog rustig nagenoten worden van de kerstsfeer in de NH kerk in Venhuizen. Heel toepasselijk zo aan het einde van het jaar is het lied ‘The long Day closes’ van Sullivan. Het oude jaar wordt afgesloten en wat het nieuwe jaar ons brengt, staat nog te bezien; ‘God only knows’..

 

2e kerstdag (woensdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn.
Sinds 1981 treedt het Westfries Mannenkoor op tweede kerstdag op in de Oosterkerk. Dirigent Frank de Ruyter voert met ‘zijn’ mannen weer een verrassend programma uit, waarin ook traditionele kerstliederen een rol spelen. Aan de piano zit natuurlijk weer Hans Weenink.

 

zondag, 23 december

16:00 uur Kerstconcert "Lux Aurumque" met het Fanfare Orkest Ermergo (dirigent Erik van de Kolk) in de Pancratiuskerk, Dorpstraat 115 te Castricum. Kaartverkoop via www.emergo.org.

 

vrijdag, 14 december

20:00 uur Kerstconcert in Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168 te Heerhugowaard. Gastkoor: The Hugo Singers (close harmony).
De zaal is open vanaf 19:30 uur. De Entreeprijs is inclusief comsumptie.

 

zaterdag, 27 oktober

20:00 uur Gezamenlijk optreden met de christelijke muziekvereniging Andijk Sursum Corda in de Gereformeerde Kerk, Middenweg 4 te Andijk.

 

zaterdag, 2 juni

Deelname aan het korenfestival Amusing Hengelo.

 

zondag, 22 april

15:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

 

vrijdag, 6 april

20:30 uur Concert in de Othellozaal van de parkschowburg te Hoorn.
Na vele optredens in binnen- en buitenland kunt u het Westfries Mannenkoor dit seizoen weer in Het Park beluisteren! Onder leiding van dirigent Frank de Ruyter en muzikaal ondersteund door Hans Weenink worden in dit concert alle muziekstijlen weer vertegenwoordigd: Van Schubert en Mendelssohn tot de Beach Boys en andere populaire muziek. Van werken die geschikt zijn voor een kathedraal priesterkoor tot liederen die u beluistert in de kroeg. Niet alleen verkennen de heren de Westerse muziek, maar reizen ze ook van oost naar west, van noord naar zuid de wereld over. Interessante teksten en veel mooie liederen wisselen elkaar af bij dit concert. Het Westfires Mannenkoor nodigt u van harte uit voor een prachtige muzikale avond..

2017

 

2e kerstdag (dinsdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Frank de Ruyter. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

 

vrijdag, 15 december

20:00 uur Concert "Limmen Cultuur Westfries Mannenkoor" in het cultureel centrum Vredeburg te Limmen..

 

zondag, 22 oktober

14:30 uur Concert i.s.m. Historische Stichting 'De Cromme Leeck' in de Protestantse kerk te Wognum, Raadhuisstraat15.

Concert ‘Wat een geluk’

In de tuin van de Protestantse kerk in Wognum staat een bijzonder monument. Het is een eerbetoon aan Willem Saal, dirigent van het destijds beroemde koor De Wognummers. Hij leefde van 1868 tot 1917. Dit jaar is het dus honderd jaar geleden dat hij stierf. Om stil te staan bij Willem Saal en zijn koor en daarmee bij de muziekgeschiedenis van Wognum wordt op zondag 22 oktober een bijzonder concert gehouden in bovengenoemde kerk. Daaraan werken mee het Westfries Mannenkoor en het a capellakoor de Moonliners. Ook wordt er een korte sketch opgevoerd. In de zaal is een kleine tentoonstelling ingericht over de Wognummers en hun dirigent.

De organisatie berust bij het Westfries Mannenkoor en de historische stichting De Cromme Leeck. Doel is muziek laten horen uit eind 19e en begin 20e eeuw en hedendaagse muziek. Muziek legt een verbinding tussen toen en nu. Dit alles onder de noemer ‘Wat een geluk’. Deze titel heeft een link met thema ‘Geluk’ van de Maand van Geschiedenis 2017. Wat een geluk dat er vroeger zulke muzikale schoolmeesters waren in Wognum, wat een geluk dat er zulke goede koren werden opgericht, wat een geluk dat er nog steeds zoveel gezongen wordt, want zingen en muziek brengt geluk.

Kaarten: 10 euro inclusief een consumptie. Maak dit bedrag over op rek. nr. NL32 RABO 0329 7769 75, De Cromme Leeck, Wognum. Hiermee reserveert u een zitplaats. Kaarten aan de zaal: € 12,50.

Foto: De organisatoren van dit concert, v.l.n.r. Trudy Schouwe, Gerard van Ophem en Ina Broekhuizen tussen leden van het Westfries Mannenkoor. .

 

zondag, 23 april

15:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

 

zaterdag, 22 april

10:00 uur Medewerking aan het ziekentriduum in de R.K. kerk te Wognum.

2016

 

2e kerstdag (maandag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Frank de Ruyter. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

 

zaterdag, 29 oktober

19:00 uur Deelname mis. Ons lid Hans Kiburg is dan 50 jaar getrouwd.

 

zaterdag, 11 juni

20:00 uur Zomeravond-concert in het theater Het Postkantoor te Bovenkarspel.

 

zaterdag, 4 juni

Concertreis en optredens op korenfestival "Amusing Hengelo".

 

zondag, 24 april

14:30 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

 

donderdag, 3 maart

's avonds Optreden in het Avondlicht te Hoorn.

2015

 

2e kerstdag (zaterdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Wietse Stuurman. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

 

zondag, 27 september

14:30 uur Groots concert "Verdi versus Wagner".
ter gelegenheid van ons 70-jarig jubileum in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. [recensie ...]

 

zondag, 26 april

15:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

 

zondag, 1 maart

15:30 uur Concert in Triangel te Venhuizen. [persbericht ...] [recensie ...]

2014

 

2e kerstdag (vrijdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn gezamenlijk met het ensemble “Bamestra’s Collectief”. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Wietse Stuurman. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

 

zaterdag, 1 november

13:30 uur viering voor 25 jaar huwelijk van onze bariton Piet Bleeker in de R.K. kerk te Grootebroek.

 

zondag, 26 oktober

15:00 uur "Terug"concert Pur Sang (5e lustrumconcert Pur Sang) in de Taborkerk aan de Maasstraat 2 te Purmerend.

 

zondag, 19 oktober

15:00 uur Concert in de RK Kerk Johannes de Doper .
Ter gelegenheid van het feit dat Stede Broec 650 jaar Stadsrechten heeft, componeert de dirigent en componist van het koor een nieuw muziekstuk.

 

donderdag, 5 juni

20:00 uur Concert voor KBO Blokker in de Nadorst (Westerblokker gemeente Hoorn).

 

zaterdag, 26 april

20:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out. [recensie ...]

2013

 

2e kerstdag (donderdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Wietse Stuurman. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

 

zondag, 29 september

15:00 uur Concert in de onlangs prachtig gerestaureerde Berkhouter kerk aan de Kerkebuurt 172 te Berkhout.
Het Westfries Mannenkoor heeft leden uit geheel West-Friesland en dus ook uit Berkhout. Het is alweer een behoorlijke tijd terug dat het koor in Berkhout heeft opgetreden. Nu de kerk weer helemaal in topconditie is voor het geven van mooie concerten, hebben de Westfriese mannen hun blik weer gericht op Berkhout.
Onder leiding van hun dirigent Wietse Stuurman en met begeleiding van Hans Weenink op de pianovleugel én op het orgel brengen we een stemmig nazomer/herfstconcert dat vele verschillende stijlen zal laten horen. Naast zeemansliederen en opera (met Verdi en Wagner), hoort u Russische mannenkoormuziek; maar ook Mozart met een deel uit de mooie cantate Dir Seele des Weltalls ontbreekt niet. Met begeleiding op het orgel wordt De Profundis van componist Arvo Pärt uit Estland opgevoerd. Dit prachtige werk dat past heel mooi bij de herfstachtige kleuren van eind september.
Als gast ontvangt het mannenkoor op het concert het vrouwenkoor Pur Sang uit Purmerend, dat ook onder leiding staat van Wietse Stuurman. Zij brengen zowel voor als na de pauze een aantal werken. Het concert wordt gezamenlijk afgesloten met een stuk, dat u ongetwijfeld zult herkennen.
Het belooft een prachtige middag te worden met mooie muziek en met een programma dat voor ieder wat biedt. We zien u dan ook graag op 29 september a.s. als bezoeker bij dit bijzondere concert met twee koren. Kaarten a € 10,-- zijn te verkrijgen via de website van het Westfries Mannenkoor: www.westfriesmannenkoor.nl en uiteraard voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk.
Aanvang van het concert 15.00 uur; deur open 14.30 uur.
Voor eventuele verdere inlichtingen: Hans van Niekerk, telf 0229-243192.

 

zaterdag, 27 april

20:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

 

zaterdag, 6 april

10:00 uur Medewerking aan het ziekentriduum in de R.K. kerk te Wognum.

2012

 

vrijdag, 28 december

17:35 uur Televisieoptreden op Nederland 2 tijdens de uitzending van het jaarlijkse Max Maakt Mogelijk kerstdiner.

 

2e kerstdag (woensdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het Westfries Mannenkoor treedt dit jaar op samen met gastsopraan Sabine Kirsten. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Wietse Stuurman. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.
Als gastsopraan zal Sabine Kirsten (uit Alkmaar) optreden. Samen met het mannenkoor zal zij een aantal kerstliederen ten gehore brengen; daarnaast zingt zij ook solo.
Samen met Hans van Niekerk (koorlid) zingt Sabine Kirsten de finale 2e akte uit La Forza del Destino van Verdi; het gebed van Leonora.
Westfries Mannenkoor en Sabine zingen samen de cantate Dir Seele des Weltalls van Wolfgang Amadeus Mozart (versie voor sopraan en mannenkoor). Het Westfries Mannenkoor zingt daarnaast een veelheid aan mannenkoor- en kerstliederen. Bijzonder is de premičre voor het koor van Prčs du Fleuve Étranger van Charles Gounod; een stuk waarin het mannenkoor zeer tot zijn recht komt, met lieflijke maar ook robuuste delen .

 

zondag, 20 mei

10:00 uur Viering 60 jarig huwelijk echtpaar De Haan in Wervershoof.

 

zaterdag, 12 mei

20:15 uur Concert When Cain murdered Abel in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn.

 

zaterdag, 28 april

20:00 uur Koninginnedagconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik.

 

zaterdag, 17 maart

20:15 uur concert in de Oosterkerk ten bate van stichting De Oppepper.

2011

 

2e kerstdag (maandag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. [recensie ...]

 

zondag, 25 september

's middags
klein concert voor onze oud-voorzitter Gerard van Ophem
.

 

zaterdag, 28 mei

19:00 uur viering voor Kees en Lia Essen in de R.K.kerk te Bovenkarspel.

 

zaterdag, 30 april

20:00 uur Koninginnedagconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik.

 

zaterdag, 9 april

10:00 uur Opluistering van de H.Mis b.g.v. het Ziekentriduum in de r.k.kerk te Wognum.

2010

 

2e kerstdag (zondag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn, tevens afscheidsconcert dirigent André Kaart.

 

zondag, 19 december

14:30 uur Kerstconcert te Zandvoort.

 

zaterdag, 6 november

20:00 uur Concert in het Sociaal-cultureel centrum, het Vikingschip, te Den Oever ter opluistering Ouderenavond.

 

zaterdag, 2 oktober

's morgens CD-opname.

 

vrijdag, 1 oktober

's avonds CD-opname.

 

donderdag, 8 juli

20:00 uur Ledenvergadering met daarop o.a. bespreking procedure werving nieuwe dirigent per 2011.

 

donderdag, 1 juli

12:30 uur Concert bij GGZinGeest, Rijksstraatweg 113 te Bennebroek op uitnodiging van de Kunststichting Marietje Cladder.

2009

 

2e kerstdag (zaterdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn.
Medewerking door het vrouwenensemble Westfrisia en de tenor Jan-Willem Schaafsma. Uitgevoerd worden vele internationale kerstliederen, delen uit Die Schöpfung van Jos.Haydn, uit het Kerstoratorium van Camille Saint-Saëns en uit de Kerst-Surprise van Bob Zimmerman. Entree: € 15,-- p.p.

 

donderdag, 29 oktober

20:00 uur Een gezamenlijk optreden met het Popkoor "Young Forever" in de R.K.kerk "Johannes de Doper" te Grootebroek.
Het 90 leden tellende popkoor Young Forever en het Westfries Mannenkoor gaan het publiek deze avond verrassen met interessante composities, elk vanuit hun eigen genre. Dat wordt een boeiende muzikale ontmoeting die besloten wordt met het gezamenlijk uit te voeren topstuk van Queen: "Bohemian Rhapsody". Entree € 10,00.

 

vrijdag, 9 oktober

20:00 uur Inwijding gerenoveerd Bätz-orgel met orgelwerken en mannenkoorwerken met orgelbegeleiding in de Oosterkerk te Hoorn.
Organist Mark Heerink zal u op het pas gerenoveerde en uitgebreide Bätzorgel laten genieten van prachtige composities van Johann Sebastiaan Bach, Josef Rheinberger, Bryan Hesford en andere. In imposante werken zoals het Requiem van Luigi Cherubini, Trösterin Musik van Anton Bruckner en het speciaal voor het Westfries Mannenkoor door de Hoornse componist Gerard Boedijn getoonzette "Die Himmel erzählen die Ehre Gottes", verzorgt Mark Heerink de orgelbegeleiding. Entree € 10,00.

 

zondag, 4 oktober

14:30 uur Gezamenlijk optreden met het dameskoor "Jubilate" in de R.K. Sint Cunerakerk te Nibbixwoud.
Het Westfries Mannenkoor zal een uitgebreid repertoire ten gehore brengen van Russisch-Byzantijnse liederen, operakoren, een canon van Benjamin Britten, en een deel uit het Requiem van Luigi Cherubini. Het concert zal tevens in het teken staan van de premiere van drie liederen van de in Benningbroek/Nibbixwoud geboren componist Co Vriend op teksten van Hermann Hesse. Vrij entree, na afloop collecte.

 

zaterdag, 18 april

10:00 uur Opluistering van de H.Mis b.g.v. het Ziekentriduum in de r.k.kerk te Wognum.

 

donderdag, 12 maart

's morgens in de Martinuskerk te Bovenkarspel.
Opluistering van de herdenking van de slachtoffers van de Legionella-uitbraak op de Flora, dan 10 jaar geleden. Toegang uitsluitend voor genodigden.

 

zaterdag, 3 januari

20:00 uur Groot nieuwjaarsconcert in het Dorpshuis De Schalm te Westwoud.
Gezamenlijk optreden met het koor "Eigen Wijs", dat dan 40 jaar bestaat.

2008

 

2e kerstdag (vrijdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn.
De kerk gaat open om 13:30 uur. Entree: € 15.-. Medewerking door het Vrouwenensemble Westfrisia, een groep van 15 geschoolde zangeressen. Met de bekende organiste Gerry Meijers zal een aantal grote mannenkoorwerken van Bruckner, Cherubini en Wagner worden uitgevoerd. Bij diverse romantische kerstliederen zal zij het koor tevens begeleiden, zowel op orgel als aan de vleugel. Met het vrouwenensemble zal de volledige "Kerst-Surprise" van componist en arrangeur Bob Zimmerman worden vertolkt naast diverse geliefde kerstliederen w.o. het Stille Nacht.

 

zondag, 9 november

15:00 uur Concert met het Grieks ensemble Omonia in de Cultuurtempel "St. Jan Cultuur" te Roosendaal.

 

zondag, 5 oktober

14:30 uur Concert met Bel-Canto in de Bonifaciuskerk te Medemblik. [recensie ...]

2007

 

2e kerstdag (woensdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn.

 

zondag, 16 december

14:30 uur Kerstconcert in de Nicolaaskerk, Kaasmarkt 15 te Purmerend.

 

vrijdag, 14 december

20:00 uur Kerstconcert in de St.Adelbertkerk, Kerkplein te Egmond-Binnen.

 

zaterdag, 10 november

20:00 uur Concert in Hippolytushoef ter gelegenheid van 75 jaar Afsluitdijk. [recensie ...]

 

vrijdag, 2 november

afsluiting Hoornse stadsfeesten in de Schouwburg "Het Park".

 

zondag, 7 oktober

15:00 uur Volledig mannenkoorconcert in de Corneliuskerk, Dusseldorperweg te Limmen.

 

vrijdag, 29 juni

18:45 uur Optreden in het kader van de Veteranendag in de Oosterkerk te Hoorn.

 

zondag, 22 april

14:30 uur Concert met medewerking van het Vrouwenensemble "Westfrisia", met het Grieks Ensemble Omonia en met Liesbeth List in de Oosterkerk te Hoorn. [recensie ...]

 

zaterdag, 21 april

20:00 uur Optreden met medewerking van het Vrouwenensemble "Westfrisia" en met het Grieks Ensemble Omonia in het Dorpshuis De Schalm te Westwoud.

 

zaterdag, 14 april

10:00 uur Ziekentriduum in de R.K. Kerk te Wognum.

 

zaterdag, 17 maart

officiële opening Hoornse Stadsfeesten in de Oosterkerk te Hoorn.

 

zondag, 11 maart

14:30 uur Mariakerk Haarlem-Noord; concert met Bel-Canto.

 

zondag, 4 februari

Opera Pietje.

2006

 

vrijdag, 29 december

19:00 uur Kerstconcert in de Egmondse Abdij.

 

2e kerstdag (dinsdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn.

 

zondag, 17 december

14:30 uur Kerstconcert met het Volendams Vocaal Ensemble in de Vincentiuskerk te Volendam.

 

zondag, 10 december

14:30 uur Kerstconcert in de Ned.Herv.Kerk te Hippolytushoef.

 

donderdag, 26 oktober

19:00 uur Opluistering 40-jarig huwelijk Hans en José Kiburg in de R.K. Kerk te Grootebroek.

 

zaterdag, 7 oktober

20:00 uur concert in de Lucaskerk te Venhuizen.

 

zaterdag, 7 oktober

17:00 uur Ontvangst Veldhovens Mannenkoor in het Dorpshuis te Venhuizen.

 

zondag, 18 juni

r.k. Bonifatius-kerk te Spanbroek: opluistering viering 40-jarig huwelijksfeest.

 

zaterdag, 10 juni

's morgens Opname nieuwe (2e) kerst CD met o.a. het kerstoratorium van C.Saint-Saëns met instrumentale begeleiding van Die Haerlemse Musyckcamer en Sanne Haring op harp en het vrouwenensemble Westfrisia.

 

vrijdag, 9 juni

's avonds Opname nieuwe (2e) kerst CD met o.a. het kerstoratorium van C.Saint-Saëns met instrumentale begeleiding van Die Haerlemse Musyckcamer en Sanne Haring op harp en het vrouwenensemble Westfrisia.
Inveni David van Anton Bruckner; Ave Maria van Leos Janacek, Otsche Nasj (Onze Vader) van de russische componist Arensky en vele kerstliederen.

 

zaterdag, 25 maart

19:00 uur R.k. kerk te Hoogwoud, kerkdienst t.g.v. 40 jaar samenzijn van onze secretaris en haar huisgenoot.

 

donderdag, 26 januari

19:30 uur Optreden in verzorgingshuis "Avondlicht" in Hoorn.

2005

 

2e kerstdag (maandag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn.

 

zaterdag, 26 november

20:15 uur Concert ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het Westfries Mannenkoor in de grote zaal van de Parkschouwburg Hoorn. Artiesten van naam zullen daar het 60-jarige Westfries Mannenkoor begeleiden in een voor het westfriese publiek groots concert. [recensie ...]

 

donderdag, 24 november

19:30 uur Repetitie in de Parkschouwburg Hoorn in verband met het concert 60-jarig bestaan van het koor op zaterdag 26 november.

 

vrijdag, 27 mei

19:00 uur Sluiting huwelijk van Kim Vennik en Daan Sterenberg in de vrijgemaakte gereformeerde kerk van Groet.

 

zaterdag, 16 april

Naar Veldhovens Mannenkoor in Veldhoven (Noord-Brabant, bij Eindhoven); uitwisselingsconcert.

 

zondag, 3 april

14:30 uur Concert met muziekvereniging "Erato" in de R.K. kerk van Spanbroek.

 

vrijdag, 18 februari

13:00 uur Sluiting huwelijk van Paula Botman en John Raymakers in de kerk "Onze Lieve Heer op zolder" Amsterdam.

 

donderdag, 17 februari

19:30 uur Optreden in verzorgingshuis "Avondlicht" in Hoorn.

 

zondag, 2 januari

14:30 uur Nieuwjaarsconcert in de Ned. Hervormde Kerk Uitgeest. [persbericht ...]

2004

 

2e kerstdag (zondag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn. [persbericht ...] [recensie ...]

 

zondag, 6 juni

17:00 uur concert in de Hervormde kerk van den Burg.

 

zondag, 6 juni

uitgaansdag op Texel met natuurexcursies, een optreden in het pas geopende oorlogsmuseum bij vliegveld Texel.

 

zondag, 23 mei

10:00 uur RK kerk in Grootebroek: Mis t.g.v. het 25-jarig huwelijk van Klaas en Ans Neuvel + kort concert.

 

zaterdag, 17 april

10:00 uur RK kerk in Wognum: Mis + kort concert.

 

zaterdag, 3 april

19:30 uur Jubileumconcert bij Schipper Kozijnen te Opmeer met o.a. optredens van Henk Poort en Glennis Grace.

 

zondag, 4 januari

14:30 uur Nieuwjaarsconcert in de Ned. Hervormde Kerk te Uitgeest met medewerking van het Vrouwenensemble Westfrisia en tenor Arjan Wiering. [persbericht ...]

2003

 

2e kerstdag (vrijdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk te Hoorn met medewerking van het Vrouwenensemble Westfrisia en tenor Arjan Wiering. [persbericht ...] [recensie ...]

 

zaterdag, 13 september

Opnames van de CD "Trösterin Musik".