Agenda

Concerten kunnen op aanvraag gegeven worden voor specifieke gelegenheden en maatschappelijke en culturele evenementen. Het koor kan uit een repertoire van ruim 300 muziekstukken een op de gelegenheid toegesneden programma bieden. Tijdig overleg hierover met de voorzitter is wel gewenst (0229 - 243192).

zondag, 22 april

15:00 uur Oranjeconcert in de Bonifaciuskerk te Medemblik samen met organist Dirk Out.

zaterdag, 2 juni

Deelname aan het korenfestival Amusing Hengelo.

zaterdag, 27 oktober

Gezamenlijk optreden met Sursum Corda in de kerk van Andijk.

2e kerstdag (woensdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn. Het mannenkoor staat onder leiding van dirigent Frank de Ruyter. Aan de vleugel zit de vaste begeleider Hans Weenink.

Voorverkoop van toegangskaarten is mogelijk via deze site. Vaak is het ook nog mogelijk om ter plekke toegangskaarten te verkrijgen, maar met name bij de kerstconcerten kan dit niet altijd gegarandeerd worden.