Agenda

Concerten kunnen op aanvraag gegeven worden voor specifieke gelegenheden en maatschappelijke en culturele evenementen. Het koor kan uit een repertoire van ruim 300 muziekstukken een op de gelegenheid toegesneden programma bieden. Tijdig overleg hierover met de voorzitter is wel gewenst (0229 - 243192).

zondag, 23 december

16:00 uur Kerstconcert "Lux Aurumque" met het Fanfare Orkest Ermergo (dirigent Erik van de Kolk) in de Pancratiuskerk, Dorpstraat 115 te Castricum. Kaartverkoop via www.emergo.org.

2e kerstdag (woensdag, 26 december)

14:30 uur Kerstconcert in de Oosterkerk aan het Grote Oost te Hoorn.
Sinds 1981 treedt het Westfries Mannenkoor op tweede kerstdag op in de Oosterkerk. Dirigent Frank de Ruyter voert met ‘zijn’ mannen weer een verrassend programma uit, waarin ook traditionele kerstliederen een rol spelen. Aan de piano zit natuurlijk weer Hans Weenink.

zondag, 30 december

15:30 uur Concert in de Triangel in Venhuizen. Kaartverkoop via info@triangel-venhuizen.nl.
Het grootse Westfries Mannenkoor concerteert op 30 december in de Triangel in Venhuizen. Bij dit eindejaar concert zal een gevarieerd programma ten gehore gebracht worden met mannenkoormuziek van onder meer Jean Sibelius, Franz Schubert, Edward Elgar. Daarnaast kan er nog rustig nagenoten worden van de kerstsfeer in de NH kerk in Venhuizen. Heel toepasselijk zo aan het einde van het jaar is het lied ‘The long Day closes’ van Sullivan. Het oude jaar wordt afgesloten en wat het nieuwe jaar ons brengt, staat nog te bezien; ‘God only knows’..

zondag, 31 maart

14:00 uur Gezamenlijk optreden met Allure in de Bonifatiuskerk van Spanbroek.

Voorverkoop van toegangskaarten is mogelijk via deze site. Vaak is het ook nog mogelijk om ter plekke toegangskaarten te verkrijgen, maar met name bij de kerstconcerten kan dit niet altijd gegarandeerd worden.